ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LASER (ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ)

Το Laser δουλεύει με το μέθοδο Photothermolysis.

Το μήκος κύματος του φωτός απελευθερώνεται από τη χειρολαβή του Laser στο δέρμα και ακολούθως στον θύλακα της τρίχας το οποίο μετατρέπεται σε θερμότητα.

Η ενέργεια του φωτός αυτού απορροφάτε από τη μελανίνη που υπάρχει στο θύλακα της τρίχας που ακολούθως πεθαίνει από την υπερβολική θερμότητα που εφαρμόζεται. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται σε περίοδο ανάπτυξης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IPL (ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ)

Το IPL απελευθερώνει το φως από τη χειρολαβή στο δέρμα στοχεύοντας τις ανεπιθύμητες τρίχες ή βλάβες του δέρματος π.χ στίγματα μελανίνης/κιρσούς κτλ.

Έτσι τα φωτόνια του IPL χτυπούν  τα χρωμοφόρα του δέρματος και μετατρέπουν το φως σε θερμότητα.

Αυτή η θερμότητα είναι που καταστρέφει τις τρίχες και επιτυγχάνει τη φωτοανάπλαση στις βλάβες του δέρματος.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ FITZPATRICK

Είναι ένα σύστημα ταξινόμησης βασισμένο στην αντίδραση του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία.

Ταξινόμηση βάση του χάρτη Fitzpatric:

  • Tύπος 1: Πάντα καίγεται, ποτέ δεν μαυρίζει
  • Τύπος 2: Συνήθως καίγεται, δυσκολία στο μαύρισμα
  • Τύπος 3: Μερικές φορές καίγεται, μέσο μαύρισμα
  • Τύπος 4 : Σπανίως καίγεται, ευκολία στο μαύρισμα
  • Τύπος 5: Πολύ σπάνια καίγεται, ευκολία στο μαύρισμα
  • Τύπος 6: Δεν καίγεται ποτέ, μεγάλη ευκολία στο μαύρισμα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Στο Κέντρο μας διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις θεραπείες του Laser & IPL  βασισμένο σε όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται. Διαθέτουμε ίσος τα καλύτερα μηχανήματα και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και τεχνικές που μας προσφέρει Η Lumina-Lynton
Laser Machine με την Αναβαθμισμένη τεχνολογία της. Η Lumina-Lynton Laser Machine μπορεί να σας προσφέρει
ολική μεταμόρφωση χωρίς χειρουργικές μεθόδους, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά.

Η θεραπεία Laser SR  είναι μια μέθοδος η οποία, μέσω της χρήσης του  έντονου  παλμικού  φωτός (IPL)   επιτυγχάνει τη φωτοανάπλαση (Skin Rejuvenation), και την αφαίρεση  της  ανεπιθύμητης  τριχοφυΐας.

Όπως επίσης   μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης,  που δημιουργούνται με το πέρασμα των ετών μέσω των δύο συχνοτήτων 585&650 nm που παρέχει η χειρολαβή.

Η εφαρμογή Laser δίνει την δυνατότητα για θεραπείες σε τύπους δέρματος (4-6) με σκούρο χρώμα . Η θεραπεία Laser αποτρίχωσης είναι μια μέθοδος εξαιρετικά  αποτελεσματική  και  ασφαλής για την αφαίρεση  της  ανεπιθύμητης  τριχοφυΐας όπως επίσης και η θεραπεία Laser ευρυαγγειών η οποία εξασφαλίζει τη βελτίωση ή ακόμα και την απαλοιφή τους.

Οι θεραπείες Laser δουλεύουν στην συχνότητα των 1064 nm.

Το ResurFace Fractional Laser ψηφίστηκε και τιμήθηκε ως το ‘Η Πιο Καινοτόμος Θεραπεία Αισθητικής’ το 2014 για δερματολογικές και κοσμετολογικές θεραπείες. Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ευρύ έκταση επιλογής υπηρεσιών για το σώμα και το πρόσωπο με στόχο τα δυνατότερα καλύτερα αποτελέσματα.

Προσφέρει σε εσάς μια ολική μεταμόρφωση με θεραπείες που επιτυγχάνουν: την ολική φωτο-ανάπλαση (Full Skin Rejuvenation),  απαλοιφή των πανάδων/δυσχρωμιών (pigmented lesions) και σημαδιών της ακμής (acne lesions), βελτίωση των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια& απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες (Fine lines&wrinkles), βελτίωση ακόμα και απαλοιφή των ραγάδων (stretch marks).